Scroll

Privacyverklaring Springco urban analytics

Je privacy is voor Springco urban analytics van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website https://www.spring-co.nl en in klantcontact allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Springco urban analytics.

 

Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruiken wij je telefoonnummer, e-mailadres en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

 

Reclame

Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per post
  • per e-mail
  • via social media
  • per telefoon

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Je kunt dit aangeven als je wordt gebeld.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden zonder dat daar een wetmatige grondslag voor is. De wetmatige grondslagen kun je vinden op de website van de autoriteit persoonsgegevens (https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl). Voor de verwerkingen bij Springco zal vaak gelden dat je er expliciet toestemming voor hebt gegeven bij ons of bij één van onze dataleveranciers.

 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, hebben wij verschillende beveiligingsmaatregelen getroffen. Onze data staat veilig opgeslagen en alleen geautoriseerde personen/instellingen hebben toegang tot deze locaties. Wij zien uitvoerig op toe. De uitwisseling van persoonsgegevens van en naar ons (datamigratie) vindt via onze beveiligde transferomgeving of die van onze leverancier plaats.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen

Wij doen ons uiterste best om de privacy van iedereen te waarborgen. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan willen we dat graag horen. Je kunt via onderstaande contactgegevens met ons contact opnemen.

 

Contactgegevens

Het Industriegebouw
Goudsesingel 102
3011 KD Rotterdam
+31(0)10 31 00877
info@spring-co.nl

Delen
Back to top

Springco gebruikt cookies

We vinden privacy belangrijk. We gebruiken uitsluitend cookies die noodzakelijk zijn voor het juist functioneren van onze website en het meten van het aantal bezoekers. U kunt de cookies ook weigeren en verder gaan. Lees onze privacyverklaring.