Vacature consultant urban analytics

Scroll

Wil jij als consultant urban analytics impact maken op de stad?

Dan bieden we jou de kans om ons groeiende en ambitieuze team te versterken. Springco is een urban analytics bureau dat werkt aan stedelijke ontwikkeling vanuit het perspectief van de mens. Wij zijn ervan overtuigd dat we veerkrachtige plekken kunnen creëren als we het gedrag en de voorkeuren van bewoners beter begrijpen.

Neem de wooncrisis. Wij brengen met big data en machine learning in beeld hoe onze klanten (van projectontwikkelaars en beleggers tot aan overheden en woningcorporaties) kunnen inspelen op de huidige vraag en toekomstige vraag van consumenten. Maar ook in andere domeinen als duurzaamheid, zorg en detailhandel zijn we van betekenis met onze kennis en algoritmes. Springco groeit en daarom zijn we op zoek naar een consultant urban analytics die ons team versterkt.

 

Wat ga je doen?

Als consultant ben je de schakel tussen het datateam en de opdrachtgever. Met behulp van data van de klant, onze eigen data en de uitkomsten van de geavanceerde analyses van onze data scientists ga jij met en voor onze klanten aan de slag om handelingsperspectief te bieden. Wat betekenen die nieuwe inzichten voor strategie en beleid? Met welke investeringsbesluiten realiseren onze opdrachtgevers de optimale waardecreatie (sociaal en economisch)?

Je bent in staat om samen met een team van data-experts en onder begeleiding van ervaren collega’s een hoogwaardig resultaat neer te zetten. Je levert advies in de vorm van presentaties, rapportages en/of interactieve dashboards. Hiermee creëer je waarde, draag je bij aan betere steden en bouw je samen met ons aan de ambities en toekomst van Springco.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt passie voor het verbeteren van steden en dorpen en het lijkt je gaaf om dat met behulp van urban analytics te realiseren.
  • Je bent gedreven en je hebt een ondernemend karakter
  • Je neemt graag de leiding op je en je bent in staat een project tot een goed einde te brengen
  • Je kan goed samenwerken en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
  • Je hebt affiniteit met data, statistiek en visualisatiestools
  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding met een relevante master (bijvoorbeeld in de richting van sociale en/of economische wetenschappen of geografie)
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk

 

Wat bieden wij?

Vooropgesteld: een dynamische baan in een ondernemende omgeving met informele bedrijfscultuur met regelmatig leuke borrels en uitjes. Ons team bestaat uit 14 enthousiaste collega’s waarvan meer dan de helft een data scientist, data engineer en/of GIS-expert is. De andere helft zijn collega’s die actief zijn in het domein van stedelijk ontwikkeling en vastgoed. De combinatie tussen deze 2 werkvelden is ons USP. We geloven in verantwoordelijkheid nemen en samen impact maken. Daarbij geldt het principe: waarde creëren is waarde delen. We zijn voorlopers in ons vakgebied. Als bureau ademen we ‘tech’: we worden enthousiast van de nieuwe mogelijkheden die data en technologie met zich meebrengen. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en we bieden een marktconform salaris dat past bij jouw opleidingsniveau en ervaring.

 

Enthousiast geworden?

Wij zien je sollicitatiebrief en CV graag tegemoet via groenhof@spring-co.nl. Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Hank Groenhof (COO). Voor deze functie bieden wij uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Delen
Back to top
Springco’s Spotlight