Vacature Data Engineer

Scroll

Wil jij als data engineer aan de basis staan van een innovatief dataplatform?

Springco biedt jou een unieke kans als Data Engineer!

Springco is een jonge en ambitieuze onderneming. Wij werken aan de ontwikkeling van gebouwen en gebieden vanuit het perspectief van de mens. We voorspellen in welke wijken en in welk type woningen jij graag wil wonen, welke parken jij mooi vindt, naar welke school jij jouw kinderen stuurt, hoe en waar jij wil uitgaan en welke zorg jij wil ontvangen. We houden ons – kortweg – bezig met urban analytics.

Springco zorgt ervoor dat producten, diensten en beleid beter op de behoeften in de samenleving aansluiten. Dit doen we door ambities, voorkeuren en gedrag van individuele mensen in beeld te brengen met behulp van data en voorspellingstechnieken. Hiermee helpen we onze klanten ontwikkelingen te signaleren en daar adequaat op in te spelen.

Onze ambities zijn groot. We willen nóg meer maatschappelijke impact maken met onze kennis en onze algoritmes. Om dit te bereiken zijn we bezig met de bouw van ons dataplatform. Het dataplatform wordt het kloppend hart van onze organisatie. Het zorgt ervoor dat onze producten nog beter worden en dat we meer klanten kunnen helpen met onze producten. We hebben een data engineer nodig die hier enthousiast van wordt en hier graag aan wil bijdragen!

 

Wat ga je doen?

  • Je bouwt samen met onze data scientists en onze partners ons dataplatform.
  • Je bedenkt, ontwerpt, bouwt en beheert dataprocessen die ervoor zorgen dat onze algoritmes nóg meer impact kunnen maken. Hierbij kan je denken aan het binnenhalen van data vanuit onze partners, interne dataprocessen voor onze algoritmes en externe dataprocessen naar onze klanten.
  • Je helpt de data scientists met het opzetten van hun eigen dataprocessen.
  • Je beheert het platform en denkt proactief mee over verbeteringen op het gebied van opslag, kwaliteit, monitoring, processen en veiligheid

 

Wie ben jij?

  • Je hebt 1 à 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
  • Je hebt een opleiding in een relevant veld, bijvoorbeeld data science, computer science of informatietechnologie
  • Je bent vaardig in Python. Kennis van R is een pré
  • Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt met Airflow en producten van AWS, Azure
  • Je vindt het belangrijk om aan onderwerpen te werken die maatschappelijke impact hebben. Je kunt je ook vinden in onze missie en je krijgt energie van onze purpose: steden bouwen die beter aansluiten bij de behoeften van de mens.

 

Waar kom je te werken?

Een leuke, afwisselende baan in een creatieve en ondernemende omgeving. Ons team bestaat uit 10 enthousiaste collega’s waarvan meer dan de helft een Data Scientist en/of GIS-expert is. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling waarbij we de ontwikkelrichting van medewerkers zelf centraal stellen. Je krijgt een goed salaris dat past bij je opleidingsniveau en ervaring.

 

Enthousiast geworden?

Wij hebben ons recruitment voor deze vacature uitbesteed aan Personnel Search IT Recruitment. Wil je graag solliciteren of heb je behoefte aan meer informatie?
Neem dan telefonisch contact op met Dion Hagenaars via +31 76 520 55 11 / +31 6 42 02 14 80 of mail naar dion@personnelsearch.nl.

Delen
Back to top
Springco’s Spotlight