Vacature Data Scientist

Scroll

SPRINGCO BIEDT JOU EEN UNIEKE KANS ALS DATA SCIENTIST!

Springco is een snelgroeiende en ambitieuze onderneming. Wij werken aan de ontwikkeling van gebouwen en gebieden vanuit het perspectief van de mens. In welke wijken en in welk type woningen wil hij graag wonen, welke parken vindt hij mooi, naar welke school wil hij zijn kinderen sturen, hoe en waar wil hij uitgaan, welke zorg wil hij ontvangen? We houden ons – kortweg – bezig met urban analytics.

Onze ambities zijn groot. We willen nóg meer maatschappelijke impact maken met onze kennis en onze algoritmes. Om dit te bereiken zijn we bezig met de bouw van ons dataplatform. Het dataplatform is het kloppend hart van onze organisatie. Het zorgt ervoor dat onze producten nog beter worden en dat we meer klanten kunnen helpen met onze producten. We hebben een data scientist nodig die hier enthousiast van wordt en hier graag aan wil bijdragen!

 

Wie ben je?

  • Het lijkt je gaaf om betere steden en dorpen te realiseren met behulp van Urban Analytics. Thema’s als leefbaarheid, betaalbaarheid, duurzaamheid en vitaliteit van een plek spreken je aan;
  • Je bent in staat om scherpe analyses van complexe vraagstukken en data te maken en vertaalt deze analyses naar een advies;
  • Je hebt een afgeronde WO-studie met een master met stevige kwantitatieve component, bijvoorbeeld in data science, informatietechnologie, econometrie, wiskunde of psychologie;
  • Je hebt affiniteit met statistiek, dataverwerking, data analyse, machine learning, GIS en datavisualisaties;
  • Je hebt ervaring met één of meerdere programmeertalen en/of dashboardtools;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlands taal, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je hebt een intrinsieke motivatie om vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen;
  • Je bent proactief en ondernemend van aard, je gaat een uitdaging niet uit de weg.

 

Wat ga je doen?

Met jouw vaardigheden analyseer en adviseer je onze klanten met behulp van data en analysetechnieken. Onze klanten zijn organisaties die zich bezighouden met de woon- en leefomgeving, zoals overheden, projectontwikkelaars, woningcorporaties en vastgoedbeleggers. Met onze huidige modellen of de door jou op maat ontwikkelde modellen en analyses geef je hun waardevolle inzichten.

 

Waar kom je te werken?

Een leuke, afwisselende baan in een dynamische omgeving. Ons team bestaat uit 14 enthousiaste collega’s waarvan meer dan de helft een data scientist, data engineer en/of GIS-expert is. De andere helft zijn collega’s die actief zijn in het domein van stedelijk ontwikkeling en vastgoed. De combinatie tussen deze 2 werkvelden is onze USP. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling waarbij we de ontwikkelrichting van medewerkers zelf centraal stellen. Je krijgt een goed salaris dat past bij je opleidingsniveau en ervaring.

 

Enthousiast geworden?

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet via bokern@spring-co.nl. Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Walter Bokern (CIO).

Voor deze functie bieden wij uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Delen
Back to top
Springco’s Spotlight