Vacature Management Assistente

Scroll

Management Assistant(e) (24 uur met uitzicht op meer)

 

Werk je graag samen met een jong en ambitieus team in een bedrijf die van ‘start-up’ naar ‘scale-up’ aan het groeien is? Wil je betrokken zijn bij spraakmakende projecten op één van de hipste locaties van Rotterdam? Raak jij niet in paniek als de dag toch iets anders verloopt dan verwacht? Ben jij die enthousiaste teamspeler die alles tot in de puntjes organiseert? Dan biedt Springco jou de perfecte plek om jouw kwaliteiten volledig in te zetten.

 

 

Wie zijn wij?

Springco is een team van professionals voor marktonderzoek en het toepassen van datascience in het domein van stedelijke ontwikkeling, vastgoed, energietransitie en leefbaarheid. Onze missie is een bijdrage leveren aan het creëren van veerkrachtige woon- en leefomgevingen die optimaal aansluiten op de voorkeuren en het gedrag van mensen.

Als management assistant(e) wordt veel van je gevraagd maar je krijgt er ook veel voor terug; leuke collega’s, een kantoor op Het Industriegebouw in Rotterdam in een dynamische omgeving, voldoende ruimte om je te ontwikkelen en werken voor een werkgever die vernieuwend, deskundig en betrokken is.

 

Wat ga jij precies doen?

Het team is volop in ontwikkeling en als ‘spin in het web’ draag jij hier een belangrijk steen aan bij. Je hebt dan ook de ambitie om je te verdiepen in de markt en de klanten waarin het team opereert.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de twee directeuren en je verleent ondersteuning aan hen en het voltallige team. Je werkt offertes, rapporten en notities uit en je verstuurt ze. Gevraagd en ongevraagd ondersteun en adviseer je de directeuren over te ondernemen acties en signaleer je de urgentie of vang je op wat er speelt in het team. Je bewaakt de stand van zaken van lopende acties. Tevens volg, beheer en richt jij samen met een van de directeuren de bedrijfs- en financiële processen van Springco in middels een simpel te bedienen softwarepakket (Simplicate).

Naast secretariële en administratieve ondersteuning is er ruimte in deze functie voor ondersteuning op het gebied van HR en  Marketing.

 

Wie ben jij?

Wij zoeken een management assistant(e) die:

  • aantoonbaar minimaal HBO werk- en denkniveau heeft;
  • affiniteit met HR en eventueel Marketing heeft;
  • accuraat, zelfstandig en gestructureerd werkt;
  • flexibel, klantgericht, vrolijk en betrokken is;
  • zich thuis voelt in een dynamische omgeving;
  • pro-actief is en met gedrevenheid en teamplay de beste resultaten wil bereiken;
  • beschikt over de daadkracht om niet alleen mogelijkheden te zien, maar deze ook kan omzetten in verbeteracties en anderen hierin meekrijgt;
  • representatief is;
  • een uitstekende beheersing van het Office-pakket heeft en ervaring met Simplicate (of vergelijkbaar software pakket) is een pré;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) heeft.

 

Wat bieden wij?

Een omgeving waarin ondernemerschap, ambitie, enthousiasme en spraakmakende projecten centraal staan. Wij hebben passie voor ons vak en dagen elkaar uit om het beste uit onszelf te halen. Bij Springco staat professionele en persoonlijke ontwikkeling van iedere medewerker hoog in ‘t vaandel; de mensen vormen immers de belangrijkste assets van het bedrijf.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een goed salaris, een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.

Spreekt deze vacature jou aan en voldoe jij aan bovenstaande criteria, dan komen wij graag met jou in con­tact! Stuur vóór 14 mei 2021 cv en motivatie­brief naar groenhof@spring-co.nl.  Voor meer informatie over deze vacature neem telefonisch contact op met Hank Groenhof via telefoonnummer 06-450 20 552.

Delen
Back to top
Springco’s Spotlight