Scroll

Nieuwe aanwinst Astrid van Noord stelt zichzelf voor!

20 04 2023

Springco ontwikkelt door, en daar hoort uiteraard bij dat we onze nieuwe aanwinsten aan jullie voorstellen. Recent is onze nieuwe aanwinst Astrid van Noord begonnen, die het team versterkt als Project Management Officer (PMO’er). Zie jij het ook wel zitten om bij Springco aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina!

 

 

Welkom Astrid! Kan je ons iets meer vertellen over je achtergrond?

 

Natuurlijk! Ik ben eigenlijk een soort duizendpoot. Ik groeide op in een klein dorp nabij Gouda en vertrok op mijn 18e naar Londen om te studeren. Na een fantastische tijd daar, keerde ik terug naar Nederland en bekleedde ik verschillende project- en productmanagement functies in de mode-industrie. Ik reisde veel in die periode, voornamelijk naar China, India, Turkije en Italië. Het was geweldig om zoveel interessante mensen te ontmoeten en inspirerende plaatsen te bezoeken. Maar uiteindelijk besloot ik om verschillende redenen het roer om te gooien en een cateringbedrijf te starten. Ik heb hier erg van genoten, ondernemen is enorm leerzaam en leuk! Inmiddels woon ik alweer twintig jaar in Rotterdam, ben ik getrouwd en heb ik een dochter van 10 genaamd Fenna.

 

 

Leuk! En wat doe je het liefst in je vrije tijd?

 

Mijn vrije tijd is goed gevuld! Ik houd van hardlopen, yoga, dansen en ik speel hobo. Daarnaast kook ik graag en ga ik graag op actieve vakanties en stedentrips. Maar het allerleukste is om leuke dingen te doen met mijn dochter Fenna, zoals “koffie” drinken of andere leuke activiteiten ondernemen.

 

 

 

 

Kijk aan, stedentrips! Wat is jouw favoriete stad en waarom?

 

Ik heb eigenlijk twee favoriete steden: Hong Kong en New York. Hong Kong vanwege de perfecte mix tussen Oost en West, het heerlijke eten, de geuren, de ligging aan het water en het prachtige achterland dat veel mensen niet kennen. En dan natuurlijk de skyline, die is werkelijk adembenemend! New York is mijn tweede favoriet vanwege de inspiratie die ik daar opdoe, de musea, het hardlopen in Central Park, de cocktails op dakterrassen en het slenteren over de High Line, waardoor je de mooie gebouwen nog beter kunt zien. Maar ik wil wel even een eervolle vermelding geven aan Rotterdam, waar ik met zoveel plezier woon en dat zo positief is veranderd in de laatste jaren.

 

 

En wat ga je tussen de stedentrips door doen binnen Springco?

 

Als PMO’er zal ik bijdragen aan de efficiency, het optimaliseren van processen en de ondersteuning van projectleiders. Daarnaast zal ik een stukje officemanagement op mij nemen.

 

 

Hoe ben je eigenlijk bij ons terechtgekomen?

 

Ik had al een tijdje interesse in de vastgoedbranche door mijn partner, die werkzaam is in deze sector. Daarnaast wilde ik niet langer in een 100% commerciële omgeving werken. Deze functie verenigt veel aspecten van mijn brede achtergrond en sprak mij daarom meteen aan. Zo ben ik bij Springco terechtgekomen.

Delen
Back to top
Springco’s Spotlight