Scroll

Woningcorporaties

Wij helpen volkshuisvesters hun huurders beter te begrijpen. Met onze data en analytics proberen wij corporaties meer grip te laten krijgen op de verschillende pijlers van hun werk. Zo voorspellen we waar in hun portfolio betaalbaarheidsproblematiek voorkomt, hoe huurders tegen duurzaamheid aankijken en hoe zij het beste kunnen worden benaderd. En doordat we weten waar, met wie en in wat voor buurt mensen willen wonen, denken wij graag mee over de toekomst van transformatiegebieden.

Data Intelligence Partner

Ons datateam zet haar kennis (statistiek, programmering en engineering) in om samen met corporaties voorspelmodellen te ontwikkelen. Onze expertise in beleids- en strategievorming in de woon- en leefomgeving versterkt de interpretatie van de resultaten. Met onze ‘sprints’, kortlopende projecten met een duidelijk doel, strakke planning en praktijkgericht resultaat, creëren we samen met volkshuisvesters nog meer waarde. Lees hier meer over in deze blog.

Toekomstbestendige volkshuisvesting

Of het nu om betaalbaarheid gaat of om verduurzaming, om leefbaarheid of om doorstroming, woningcorporaties kunnen hun huurders en de maatschappij beter dienen als zij gebruik maken van de nieuwste technologie. In een blog gaven we aan de hand van kwesties concrete voorbeelden van de meerwaarde. Daarnaast voeren we veel klantsegmentatie- en marktonderzoeken uit, waarover je meer informatie vindt op de pagina’s voor beleggers en vastgoedontwikkelaars.

Datavisualisatie

Het visualiseren en gebruiksvriendelijk beschikbaar stellen van onze analyses staat bovenaan onze prioriteitenlijst. Bijvoorbeeld via onze CartoTool (een gebruiksvriendelijk GIS viewer) of door een dashboard te bouwen (zie bijvoorbeeld Dashboard Woningmarkt). Ook zijn we in staat om een geautomatiseerde verbinding te leggen met de ‘data-warehouse’ van corporaties (of via onze partner Batavia Group). Op die manier wordt nieuwe data direct verwerkt in de modellen.

Meer weten?

 

Meer weten? Neem dan contact op met Hank Groenhof via groenhof@spring-co.nl.

Delen
Back to top
Springco’s Spotlight