Scroll

BNA Value Assessment

Welkom op de website van Springco. Wij gebruiken data(technieken) om het gedrag en de voorkeuren van woonconsumenten in kaart te brengen.

 

Speciaal voor de BNA Value Assessment hebben wij een geautomatiseerde tool ontwikkeld waarmee we op basis van objectieve data iets kunnen zeggen over de waarde van jouw gebouw voor zijn gebruikers en voor zijn omgeving. Daarbij maken we slim gebruik van ons Automated Valuation Model: een instrument waarmee we wekelijks al het vastgoed in Nederland taxeren. Als een plek leuker wordt om te wonen, dan zie je dat namelijk terug in de huizenprijzen. Als de prijzen in de buurt stijgen door jouw gebouw, dan is die totale prijsstijging een goede proxy voor de waarde van jouw gebouw voor de buurt. Met dit inzicht kun je gemeenten en opdrachtgevers overtuigen van de waarde van jouw ontwerp.

 

De kosten bedragen 1.500 euro ex. btw. Klik hier voor meer info.

 

 

Ontvang je graag een offerte voor de BNA Value Assessment? Laat dan je gegevens achter:

 

  Wat is je naam?

  Wat is je e-mailadres?

  Voor welk bureau ben je werkzaam?

  Voor welk project doe je een aanvraag?

  Mogen we je op de hoogte houden met onze maandelijkse Springco's Spotlight?

  Woningcorporaties: Zie de verduurzamingsopgave als een winwin

  Woningcorporaties zijn al jaren bezig met verduurzamen en hebben vaak grote ambities om klimaatneutraal te worden. Hoe je het ook went of keert zal het gehele bezit dan onder handen moeten worden genomen, net als dat alle woningen in Nederland er een keer aan moeten geloven. Maar stel je voor dat corporaties in hun verduurzamingsstrategie niet alleen naar de techno-economische elementen kijken, of simpelweg een klassieke business case volgen, maar het integraal als een sociale opgave zien. Dat corporaties juist met het vastgoed beginnen waar energiearmoede het sterkst geconcentreerd is, of het in elk geval als belangrijke pijler meenemen in de investeringsbeslissing. Dat zou enorm veel impact hebben op de levenskwaliteit van huurders, en recht doen aan de rijke volkshuisvestelijke en solidaire traditie van Nederland.

  Gemeenten: Gebruik je middelen effectief en schiet niet met hagel

  Gemeenten hebben het financieel zwaar, en bezitten niet enorm veel middelen om de verduurzaming van woningen te sturen. Toch zijn er genoeg beleidsinstrumenten waarmee gemeenten energiearmoede kunnen bestrijden, denk aan FIXbrigades en energiecoaches. Daarnaast komen er steeds meer middelen vrij vanuit het Rijk die ingezet kunnen worden door de gemeente, zoals de bijzondere bijstand voor energiearme huishoudens en de besparingsvouchers van de RREW-regeling. Het zou zonde zijn als die middelen als hagel over de gemeente uit worden gegooid, terwijl ze op sommige plekken véél harder nodig zijn dan elders. Daarom is het essentieel voor gemeenten om inzichtelijk te krijgen waar het probleem zich manifesteert.

  Meer weten?

  Wij werken graag mee aan de oplossing van morgen. Kan je de uitkomsten van deze analyse in jouw gemeente of bezit gebruiken? Aarzel niet en neem contact met ons op (door een mail te sturen naar onze Robbie op boelsums@spring-co.nl).

  Delen
  Back to top
  Springco’s Spotlight