Scroll

Doe mee aan De Grote Omgevingstest

04 07 2018

Op initiatief van Springco en met ondersteuning van circa 90 partijen kunnen alle inwoners van Zuid-Holland de komende tijd hun mening geven over hun leefomgeving. We zijn namelijk in de provincie gestart met De Grote Omgevingstest om de voorkeuren en afwegingen van Zuid-Hollanders voor diverse aspecten van wonen en ‘woongeluk’ in beeld te brengen.

 

De provincie Zuid-Holland en veel gemeenten, corporaties en vastgoedpartijen in Zuid-Holland doen mee aan de Grote Omgevingstest. Adri Bom-Lemstra, gedeputeerde Ruimte en Wonen van de Provincie Zuid-Holland: “Er is in Zuid-Holland een grote vraag naar woningen. Woningbouw moet versneld worden, maar we willen wel dat die woningen voldoen aan de wensen die toekomstige bewoners hebben. Als provincie Zuid-Holland doen we daarom graag mee en zijn verheugd dat zoveel andere partijen meedoen. De uitkomsten kunnen wij en gemeenten gebruiken voor de inrichting van nieuwe en bestaande leefomgevingen.”

 

 

Deelnemers gezocht
I&O Research voert het veldwerk van het onderzoek uit en Springco neemt de analysen voor zijn rekening. Via gemeenten zijn al panels bevraagd en in de afgelopen dagen ontvingen 300.000 Zuid-Hollandse huishoudens een schriftelijke uitnodigingsbrief. De huishoudens zijn willekeurig geselecteerd. Deelnemen kan vervolgens door online een vragenlijst in te vullen. Zuid-Hollanders die geen brief krijgen, maar wel graag willen meedoen kunnen de vragenlijst invullen via startvragenlijst.

 

Er zijn versies van de vragenlijst beschikbaar in het Nederlands, Engels, Turks en Arabisch. Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld 20 minuten. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.dgot.nl

Delen
Back to top
Springco’s Spotlight