Scroll

Jos Sentel en Springco slaan de handen ineen

13 06 2022

Springco gaat een samenwerking aan met Jos Sentel, oprichter en eigenaar van ThirdPlace Consultancy. Wij denken dat we hiermee complementaire expertises bundelen en op die manier onze opdrachtgevers beter kunnen helpen bij het definiëren en monitoren van de impact van vastgoed. Benieuwd naar welke expertises dit zijn? Lees snel verder!

 

 

Complementaire expertises

 

Eigenlijk behoeft Jos Sentel geen introductie, maar voor wie hem nog niet kent: Jos heeft een schat aan ervaring in alle geledingen van vastgoed. Zo bekleedde hij bij Syntrus Achmea en ING Real Estate managementfuncties en runde hij daarvoor zijn eigen adviespraktijk. Via de opleidingen van NEPROM is hij al jarenlang betrokken bij de professionalisering van de vastgoedsector. Met zijn consultancy ThirdPlace legt hij zich toe op de impact die vastgoed kan genereren, met name vanuit sociaal perspectief. ThirdPlace richt zich qua expertise en visie daarom met name op de ‘S’ in ESG.

 

 

Springco Urban Analytics beschikt over data, analytics en tooling waarmee de sociale impact van vastgoedinvesteringen in buurten en wijken in beeld kan worden gebracht. Springco gelooft dat partijen met hun vastgoed impact op de stad kan hebben en is tegelijkertijd één van de leidende partijen in de discussie rondom leefbaarheid. Onze data scientists houden van het meetbaar maken van lastige puzzels, en daarom klinkt het kwantificeren van sociale impact hen als muziek in de oren.

 

 

 

Jos en Hank tekenen de formele overeenkomst op de Provada, dinsdag 14 juni 2022

 

 

Anticipeer op nieuwe ontwikkelingen

 

Hank Groenhof, COO van Springco: “Jos slaat een brug tussen de belangen van vastgoedpartijen en ESG-uitdagingen. Springco is toonaangevend voor wat betreft datascience in de gebouwde omgeving. Door samen te werken op het vlak van het sociale aspect van ESG combineren we Jos’ visie en kennis met onze datascience skills en bieden we samen een unieke propositie aan vastgoedbeleggers, woningcorporaties, ontwikkelaars en gemeenten.”

 

 

Vroeg of laat zal elke vastgoedpartij aan de slag moeten met sociale impact. Niet alleen door (aankomende) regulering die hierop toeziet, maar ook door een veranderende publieke opinie en het feit dat zeker beleggers steeds meer worden ‘gewaardeerd’ op maatschappelijk rendement naast financieel rendement. Wil je met jouw organisatie hierop anticiperen? Stuur dan een mail naar onze commercieel manager Hank Groenhof.

Delen
Back to top
Springco’s Spotlight