Scroll

Nieuwe aanwinst Tycho Levels stelt zichzelf voor!

14 09 2021

We zijn hard aan het groeien, maar nemen uiteraard de tijd om onze nieuwe aanwinsten even voor te stellen. Dit keer Tycho Levels, die ons is komen versterken als Adviseur Stedelijke Ontwikkeling. Zie jij het ook wel zitten om bij Springco aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina!

 

 

Welkom Tycho! Kan je ons wat meer vertellen over je achtergrond?

 

Ik ben geboren in een klein dorpje in Midden-Limburg. Voor mijn studie ben ik Geo Media & Design in Den Bosch gaan studeren en uiteindelijk ben ik voor mijn master Geo-Information Science naar Wageningen vertrokken. Tijdens mijn studies heb ik geleerd om op allerlei manieren met geografische informatie te werken. Inmiddels heb ik Wageningen achter me gelaten, en woon ik ruim een half jaar in Amsterdam.

 

 

Wat doe je daar zoal in je vrije tijd?

 

Dan ren ik graag een rondje door de stad, maar eigenlijk ben ik ook altijd wel in voor een potje squash. Naast het sporten hou ik erg van muziek. Zelf speel ik gitaar, maar ga ik ook graag naar een concert of festival. Naast deze hobby’s hou ik enorm van reizen. Mede door mijn passie voor steden, heb ik als ‘lifegoal’ om alle Europese hoofdsteden bezocht te hebben. Inmiddels heb ik al bijna de helft kunnen afstrepen.

 

 

 

 

Tof! Welke is je het meest bijgebleven?

 

Op dit moment is de ultieme favoriet toch wel Kopenhagen. Ik heb hier met veel plezier een half jaar mogen wonen, waar ik vakken heb gevolgd op het gebied van stedelijke ontwikkeling. Een echte aanrader voor mensen die houden van een knusse en gezellige (‘hygge’) stad vol levensgenieters, maar eigenlijk is het qua stad en mensen gewoon een kopie van Amsterdam.

 

 

En hoe ben je bij ons terechtgekomen?

 

De minor die ik in Kopenhagen heb gevolgd heeft mij geïnspireerd om mijn kennis in geo-informatie te gebruiken om de huidige uitdagingen van steden beter te begrijpen en te vertalen naar oplossingen en adviezen voor een betere stad. Als adviseur stedelijke ontwikkeling bij Springco heb ik de kans om mijn achtergrond in data en passie voor stadsontwikkeling te combineren. Ik kijk er dan ook erg naar uit om bij Springco te starten en zo bij te mogen dragen aan leefbare en toekomstbestendige steden!

Delen
Back to top
Springco’s Spotlight