Scroll

Robbie Boelsums versterkt Springco als commercieel manager

19 05 2022

Begin deze maand heeft Robbie Boelsums ons team versterkt. Als commercieel manager wordt hij verantwoordelijk voor het leiden van het strategisch commerciële plan om het nieuwe Platform van de Stad op de markt te zetten. In deze blog stelt hij zich aan jullie voor.

 

 

Welkom Robbie! Kan je ons wat meer vertellen over je achtergrond?

 

Zeker! Ik ben 36 jaar en een geboren en getogen Dordtenaar. Een groot gedeelte van mijn studietijd heb ik doorgebracht in de stad Rotterdam. Als student was ik altijd erg zoekende naar wat bij mij paste. Na het behalen van mijn bachelor, besloot ik verder te studeren aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na afronding van mijn master Bestuurskunde, koos ik uiteindelijk voor een commerciële omgeving binnen de financiële sector.

 

 

Na diverse functies bij lokale banken en het hoofdkantoor van Rabobank te hebben bekleed heb ik mij de afgelopen jaren steeds meer gericht op het vastgoed. Vastgoed is immers tastbaar, je weet immers wat je financiert. Daar hoorde wat mij betreft dan ook een volwaardige vastgoedopleiding bij. In 2020 heb ik mijn MSRE diploma behaald aan de Amsterdam School of Real Estate. Uiteindelijk heb ik toen ook de overstap gemaakt naar een particuliere Rotterdamse vastgoedbelegger, waarin ik tot voor kort verantwoordelijk was voor het assetmanagement voor een deel van de commerciële vastgoedportefeuille.

 

 

 

Robbie na het behalen van zijn MSRE diploma aan de Amsterdam School of Real Estate

 

 

Wat doe je zoal in je vrije tijd?

 

Op dit moment ben ik druk met het klussen in mijn nieuwe woning, want ik ben onlangs samen gaan wonen met mijn vriendin. Verder sport ik graag in mijn vrije tijd: boksen, fitness en hardlopen. Sport en beweging is voor mij echt een uitlaatklep, en ik merk dat ik beter presteer in mijn werk als ik fit ben (zonder sport kan ik wel eens chagrijnig doen, beste collega’s!). Daarnaast houd ik van verre reizen maken en nieuwe plekken ontdekken, iets wat er de afgelopen 2 jaar behoorlijk bij ingeschoten is. Maar of ik nu in Nederland of het buitenland ben drink ik graag een goed glas wijn, bezoek een goed restaurant of een mooi feestje op zijn tijd.

 

 

En hoe ben je bij ons terechtgekomen?

 

Eerlijk gezegd was ik niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Toen ik werd benaderd door een recruiter ben ik open het gesprek aangegaan, en al snel groeide mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme door de aanstekelijke ambitie en drive van Springco om de stad beter te maken vanuit een ‘bottom-up’ gedachte. Het is een vooruitstrevend bedrijf met intrinsiek gemotiveerde en deskundige mensen aan boord. Springco heeft veel potentie als je kijkt naar de dataproducten en kennis die men in huis heeft en ik ben er heilig van overtuigd dat data een steeds belangrijkere positie in gaat nemen in de vastgoedmarkt. Het is ontzettend tof om daar als commercieel manager in een vroegtijdig stadium onderdeel van uit te maken en mee te kunnen bouwen deze ambitie te verwezenlijken.

Delen
Back to top
Springco’s Spotlight