Scroll

SPRINGCO SITUATION ROOMS

Welkom bij SPRINGCO SITUATION ROOMS ™. Het onderdeel van Springco dat je helpt aan je eigen, op maat gemaakte Situation Room.

Onze inspiratiebron – de Situation Room – bevindt zich in de kelder van the White House en heet officieel de John F. Kennedy Conference Room. In 1961 gebouwd in opdracht van president Kennedy, naar aanleiding van de mislukte Bay of Pigs Invasion. Die invasie mislukte, doordat de commander-in-chief niet over de juiste, real time informatie beschikte. Ai.

Bouw je eigen, gepersonaliseerde Situation Room

Voorkom een Bay of Pigs en laat ons je helpen om je eigen virtuele Situation Room te bouwen. Een gepersonaliseerd, dus voor jou op maat gemaakt dashboard waar je real time de informatie vindt die voor jouw beslissingen van belang zijn. Die kan eruit zien als ons Dashboard Woningmarkt.

Onze aanpak: Je eigen Situation Room in 14 dagen

Springco weet waar je data vandaan haalt, hoe je die analyseert, moet interpreteren en kunt presenteren. Daarom kunnen we je goed en snel helpen. Onze aanpak verloopt in 5 stappen:

 

 1. Intake. We proberen te begrijpen wat voor soort besluiten je moet nemen en wat voor soort informatie je daarvoor nodig hebt. Dat doen we in een virtuele meeting van maximaal een uur.
 2. Databronnen en bewerkingen. We doen een voorstel voor de databronnen en eventuele bewerkingen die nodig zijn om de ruwe data te vertalen naar beslisinformatie die voor jou relevant is.
 3. Ontwerp. We doen een voorstel voor het ontwerp van jouw Situation Room en passen dat aan naar jouw wensen.
 4. Opdracht. Op basis van de voorgestelde bronnen, bewerkingen, het ontwerp ons financiële voorstel geef je ons opdracht om jouw Situation Room te bouwen.
 5. Oplevering en nazorg. Binnen twee weken beschik jij over je eigen Situation Room. Indien gewenst maken we nog een paar laatste aanpassingen en kun je aan de slag. No more Bays of Pigs for you!

 

Geïnteresseerd of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.  Ja, ik wil graag een intake gesprek voor een eigen situation room

  Delen
  Back to top
  Springco’s Spotlight